top of page

Upoznajte Vojina! Personalni trener vam nudi...

U danasnjem tekstu resili smo da se bavimo zdravim zivotom i zbog toga zelimo da vam predstavimo mladog i perspektivnog licnog trenera iz Zrenjanina koji je resio da svoj rad predstavi kroz par reci i tako priblizi svim zainteresovanim osobama sve potrebne informacije a isto tako i kako doci do njega i ostvariti saradnju.

Koliko smo pratili rad ovog mladog i perspektivnog trenera moramo vam priznati da do sada veoma dobro napreduje u svom poslu,cak ima i grupu ljudi sa kojim redovno trenira i kojima omogucava da se lakse i lepse osecaju,a da bi se i vi lakse i lepse osecali procitajte u nastavku sta Vojin nudi svojim klijentima.

Na pitanje sta Vojin nudi svojim korisnicima odgovrio je sledece:Svaki klijent dobija personalizovan plan ishrane i trening, prilagođen fizičkoj spremnosti i postavljenom cilju. Podršku on-line tokom trajanja programa, kao i praćenje napretka. Tu je i on-line kurs "Škola ishrane" 12. nedeljna edukacija o ishrani i mršavljenju.

Da bi ostvarili kontakt sa Vojinom mozete uciniti to putem njegove Facebook stranice koju cemo vam ostaviti dole u linku!

 

https://www.facebook.com/prolevojin/?ref=settings&__mref=message_bubble


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page