top of page

ZA KRATKO VREME USPELA JE DA OSVOJI SRCA MILIONSKOM AUDITORIJUMU SVOJOM ULOGOM U DNK-a emisiji!!

Popularna voditeljka DNK-a emisije Natasa Aksentijevic vazi za najlepsu voditeljku koja pored toga vazi i za osobu koju gledaoci kraj malih ekrana vole da gledaju,jer ih u teskim trenucima svojim glasom i svojim likom razveseli,nasmeje i oraspolozi.

Natasa je prilikom vise gostovanja na nacionalnim televizijama izjavljivala da se ne oseca kao poznata osoba i da zivi jedan sasvim normalan,pristojan i porodican zivot. To sto popularna voditeljka sebe ne smatra nista vaznijom osobom od nekih drugih ljudi pokazuje samo to koliko je ona zaista iskrena posebna i dobra osoba,osoba koja ume da ceni svakog.

Natasa pored uloge voditelja ima svoje zanimanje a to je Gluma,popularna glumica u par navrata isticala je da je njeno pravo zanimanje i prvo GLUMICA a posle voditeljka.

Natasa je za kratko vreme uspela da pridobije srca gledalaca kraj malih ekrana,koji ne mogu da zamisle emisiju DNK-a bez Natase,a da je pridobila srca i velikih zvezda cist je primer najveca balkanska diva CECA koja je otkrila da je odusevljena Natasom i da je ona njen fan.

Zelimo Natasi da potraje sto duze na televiziji jer samo ona ume onako posebno da razveseli svoje gledaoce koji se broje u milionima.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page